Høstkolleksjon!

Nå har høstkatalogen kommet, ta en titt.

http://wpstatic.idium.no/www.angelsofnorway.no/2015/08/Katalog-HV1516-WEB.pdf

https://www.facebook.com/pages/Beauty-Service-Accessorize/118895728146638

Vil du ha privat visning, ta kontakt:)

Jeg er forhandler og selger av smykkene til Angels of Norway, det er et stort spekter av smykker, klokker, sko, belter, vesker, gaver etc. her er noe for enhver smak av stil.

Dette er ett firma som selger sine produkter eksklusivt på privat visning, og ikke i butikk eller på nettet. Du får en god sjanse til å samle venner, familie, naboer og gode kollegaer i en ellers så travel hverdag, samtidig som du kan handle gaver til deg selv, og andre. 

Det er tidsriktige smykker og tilbehør i diverse prisklasser, og du vil finne noe til enhver kvinne. Du vil se på visningen når jeg kommer til deg, at det er kvalitetsvarer, og du vil få mulighet til å «bære» noe ikke alle andre har!

Det er bare å glede seg!

Håper du vil at jeg skal komme til deg en kveld, når kunne du tenke deg? Det er også vertinnegave og det er 10% av omsetning på din kveld, samt at alle får en gave ved kjøp over 800,-

Nedenfor er noen linker som du gjerne kan titte på om du har tid og lyst.   Min nettside: www.beautyservice.blogg.no

Smugtitt på utvalget (Katalog): http://wpstatic.idium.no/www.angelsofnorway.no/2015/06/VS15WEB.pdf

http://wpstatic.idium.no/www.angelsofnorway.no/2015/08/Katalog-HV1516-WEB.pdf   Da snakkes vi håper jeg, blir hyggeligJ

Vennlig hilsen

Nina Helene

 

 

 

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

BeautyServiceAccessorize - smykker og tilbehør.

BeautyServiceAccessorize - smykker og tilbehør.

46, Nittedal

Hei og velkommen til denne siden. Jeg er forhandler og selger for Angels of Norway. Vil med glede være behjelpelig med å anbefale deg hva som passer for deg, eller din venninne. Er utdannet Stylist, hudpleier og make-up artist Send meg gjerne forespørsel om når du vil ha en besiktelse og personlig veiledning. Utvalg av flotte gaver til den kresne dame! Kontaktinformasjon; www.beautyservice.no post@beautyservice.no FB: https://www.facebook.com/pages/Beauty-Service-Accessorize/118895728146638?ref=hl

Kategorier

Arkiv

hits